Alerg pentru zâmbete

 

Mihai Filip Fundaţia Minţi Deschise

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Alerg pentru că îmi place să alerg, alerg pentru copii pentru că îmi plac copiii și alerg pentru copiii cu autism pentru că mă emoționează.  

Alergarea inseamna sanatate și vreau să le ofer micutilor acelasi lucru.  

Fii și tu alături de mine și donează o sumă cât de mică. Viața lor poate deveni mai bună!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundaţia Minţi Deschise este o organizaţie nonprofit înființată din dorința ajutorării copiilor cu probleme din spectrul autist şi a celor cu o varietate de dizabilităţi de dezvoltare.

Părinții copiilor cu autism au nevoie de informare, apoi decizia le aparține în totalitate. Au nevoie să știe sau să învețe că specialiștii sunt datori să le explice care sunt variantele, că faptul că există mai multe opinii, de la un specialist la altul, nu e un lucru rău. Din contră, îți dă posibilitatea să alegi ce ți se potrivește. 

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!