Fundaţia Minţi Deschise

Fundaţia Minţi Deschise

Părinți învățați, copii fericiți

Status: Inchis

Părinții copiilor cu autism au nevoie de informare, apoi decizia le aparține în totalitate. Au nevoie să știe sau să învețe că specialiștii sunt datori să le explice care sunt variantele, că faptul că există mai multe opinii, de la un specialist la altul, nu e un lucru rău. Din contră, îți dă posibilitatea să alegi ce ți se potrivește. 

[ Show more ]

0 RON

Raised:

1

Supporters:

0

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Când copilul tău primește un diagnostic de autism simți cum ți se năruie lumea. Nu știi de unde să începi, cum să faci, ce e bine pentru copilul tău și ce nu, totul pare a fi o mare problemă.

Părinții copiilor cu autism au nevoie de informare, apoi decizia le aparține în totalitate. Au nevoie să știe sau să învețe că specialiștii sunt datori să le explice care sunt variantele, că faptul că există mai multe opinii, de la un specialist la altul, nu e un lucru rău. Din contră, îți dă posibilitatea să alegi ce ți se potrivește. Ce crezi că e cel mai bine pentru copilul tău, conform principiilor tale. Cel mai bun specialist pentru copilul tău chiar ești tu. Trebuie doar să te informezi. Mergi la drum cu cel pe care-l înțelegi și cu care poți fi deacord.

La orele de consiliere părinții vor învăța cum pot prelua acasă ceea ce noi facem la centru și de ce este acest lucru atât de important.

Beneficiarii proiectului sunt patru copii diagnosticați cu autism, familiile acestora și chiar cadrele didactice care intră în contact cu acești copii și sunt dornice să-și îmbunătățească metodele de comunicare.

Pentru toate acestea este nevoie de un buget de 7000 de lei pe an.