Părinți învățați, copii fericiți

Când copilul tău primește un diagnostic de autism simți cum ți se năruie lumea. Nu știi de unde să începi, cum să faci, ce e bine pentru copilul tău și ce nu, totul pare a fi o mare problemă.

Părinții copiilor cu autism au nevoie de informare, apoi decizia le aparține în totalitate. Au nevoie să știe sau să învețe că specialiștii sunt datori să le explice care sunt variantele, că faptul că există mai multe opinii, de la un specialist la altul, nu e un lucru rău. Din contră, îți dă posibilitatea să alegi ce ți se potrivește. Ce crezi că e cel mai bine pentru copilul tău, conform principiilor tale. Cel mai bun specialist pentru copilul tău chiar ești tu. Trebuie doar să te informezi. Mergi la drum cu cel pe care-l înțelegi și cu care poți fi deacord.

La orele de consiliere părinții vor învăța cum pot prelua acasă ceea ce noi facem la centru și de ce este acest lucru atât de important.

Beneficiarii proiectului sunt patru copii diagnosticați cu autism, familiile acestora și chiar cadrele didactice care intră în contact cu acești copii și sunt dornice să-și îmbunătățească metodele de comunicare.

Pentru toate acestea este nevoie de un buget de 7000 de lei pe an.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

18 May 2014

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

In beneficiul: Părinți învățați, copii fericiți

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și P

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii
31 Dec 2014

Dăruiește ziua ta ~ 2014

In beneficiul: Părinți învățați, copii fericiți

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
0 Donatii

Pagini fundraising

Alerg pentru zâmbete

Alerg pentru că îmi place să alerg, alerg pentru copii pentru că îmi plac copiii și alerg pentru copiii cu autism pentru că mă emoționează.

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete